CM4U  • Examens  • Vaccins  • Schoolverlaters  • kookpocket voor studenten

Teleblok

Zit je tijdens de blok- of examenperiode met een vraag? Of wil je gewoon even stoom aflaten? Dan vind je bij Teleblok een luisterend oor, vertrouwelijk en anoniem. De Teleblokvrijwilligers kunnen geen pasklare oplossingen bieden, maar zoeken samen met jou een antwoord op je vragen. Teleblok is bereikbaar in de examenperiodes van januari en mei/juni. Meer informatie: www.teleblok.be

Reisvaccins

Ben je nog geen 25 jaar en vertrek je op reis naar het buitenland? Dan kun je een tegemoetkoming ontvangen van maximaal 25 euro per jaar voor vaccinaties tegen gele koorts, hepatitis A, buiktyfus, Japanse encefalitis, tekenencefalitis en meningitis A, W en Y. Download het formulier op www.cm.be (diensten en voordelen, CM 25).

Brochure voor schoolverlaters

Gedaan met studeren? Zodra je aan het werk gaat of begint te stempelen kun je voor het ziekenfonds niet langer ‘op het boekje van je ouders staan’ en moet je een aantal paperassen in orde brengen. De Gids helpt je om door de bomen het bos te zien en geeft je een antwoord op de vragen waarmee je zit. Bestel je gratis exemplaar of download De Gids op www.cm.be (diensten en voordelen, CM25).

Vrijwilliger bij Kazou

Kazou, de jeugddienst van CM, organiseert vakanties voor kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar. Om hen de tijd van hun leven te bezorgen doet Kazou beroep op vrijwilligers. Maak jij de beste wortelstomp van de buurt? Sta jij op elk familiefeest te popelen om ‘schipper mag ik overvaren’ te spelen? Of ben je als student verpleeg- of geneeskunde op zoek naar wat ervaring? Dan is Kazou echt iets voor jou. Je kan bij ons terecht als animator, verpleegkundige, skimonitor, kookploeg… Meer info.

Handige pocket

Bestel voor slechts 5 euro jouw handige pocket met goedkope, gezonde en gemakkelijke recepten.

Klik hier om jouw pocket te bestellen.